Monday, May 9, 2011

Form6 di Munshi Sulaiman...

Ari ni aq daftar form6 di smk munshi sulaiman..Mula2 memang aq takot, gabra c0z masuk skola baru kn..cm mse2 form1..spe2 pun aq xknal..

Setibanya aq di skola munshi, terus aq menuju ke dewan skola..tau plak aq dewan kt ne?? aq nmpk segerombolan dak2 pompuan, aq ikut je la diorg..huhu..Aq pun daftar la nama aq n ternyata cume bpe kerat je dak skola aq..nsib bek la de sorang member pompuan..dpt la aq teman untuk di ajak berbual..

Orientasi akan diadakan selama 3 ari n aq duk kt depaaaaaannnnnnnnnnnnnn skali..why?? ntah la..t klau kt blkg, aq tido plak..haha..dgor le ckgu2 form6 pot pet pot pet..tp xla boring sgt..i huv fun gak la..n masa last taklimat yang disampaikan oleh guru koko (my dad's fren), something embarassing happened..what happened?? huhu..d teacher asked in front all d students, " Mana anak cikgu mail? Ismail Abdul Latiff. Sila bangun.." Aq pun terkejut le..n dgn slow2 pun aq bangun ckit je..malu2..haha..

2 je la saya nak cter pasal my 1st day at munshi sulaiman..after dis, saya akan rarely post entry le..concentrate 2 stpm..=)

Lets take a look at dis pics which r captured by me early in morning..haha..


muke aq nampak kembang..=(


bpk aq kate muke aq cm dak form3..yeke??

p/s : thanks 2 cik oked n alexa yussida yang telah memberi support kepada diriku ni..cyg kamu.huhu..


10 comments:

AnwarHas said...

comel nye awek aku ni..hehe

Hani Suraya said...

mne de comel...=P

saleha said...

OMG..kau pkai bju skolah la... :P tapi aku setuju ngan ayah kau...mmg mcm bdk2 form 3..

Hani Suraya said...

da 2 xkn pakai skirt oplak soleha..haha..=P

Alor! yeke?? benci2!!

afiqazizan said...

muka comel...(:

hakimeliza said...

hani , i miss u so much !

:'(

good luck in evrting u do honey ,

kalau dh jumpe kawan baru, jgn lupe kan kite taw, bile awk pakai baju sekolah , teringat kembali kenangan kite mase sekolah ,

berator same-same sebelom masok kelas, saiko pengawas yg jage, rehat same-same, belajar same-same, balik same-same, gaduh-gaduh, kite rindu sngat-sangt ,

tahniah , awk dah jumpe matlamat awk,,, doakan kite di sini, kite sentiase doakan awk, insyallah,,,

kite sngt-sngt rindu awk.... :'(

nak ke sekolah bersame awk , gosip dgn awk , pegi kelas lepak2 umah kite,,, rindunya...

*crying*

yan said...

gud luck dear~
may ur dreams come true ;))
will miz u ..lol

Hani Suraya said...

afiqazizan : xcomel pun la..=P

Hani Suraya said...

eliza : kte pun rindu gler kat awak!! huhuhu...='(

Hani Suraya said...

yan : i will miss u 2..gudluck 2 u 2 dear..=)