Saturday, February 25, 2012

4th Anniversary..


This is my anniversary present for you..haha..


video

Wednesday, February 15, 2012

Sosial betol la!


Salam sejahtera saya ucapkan kepada readers sekalian. (ayt nerd)
Erm masuk ari ni da genap la sebulan lebih saya tinggalkan dunia blogging ni..bkn ape, saya xde mse la nk menaip ni..ni pun sebab terpaksa je..=p

Entry kali ni berkisar tentang s0sial..bkn kehidupan sosial remaja masa kini, tapi kisah sosial dak2 nurse ni hah..kehidupan sosial kami terganggu ari demi ari angkara anasir2 jahat..mls la nk bgtau pe anasir 2, tp meh la saya nak cter pasal peristiwa semalam.

Wei! Semalam aq g rombongan!

Huh? ko g ne dude?!

Aq g tempat bes gler! Kompleks al-Khawarizmi yg de tunjuk planet2 n tempat cerap matahari 2!

Yeke?! awat ko x ajak aq!

Ala! Ni utk dak2 nurse 2/2011 je.. yang ramai comey2 tu..lagi2 yg name hani ape ntah..=P

Ish! Jeles nye dpt g..Selain 2 ko g ne je dude?

Pastu ktaorg g Pengkalan Balak. x la bes sgt..haha..

Awt x bes plak??

Erm..sbb xde laki nsem..org tua je ramai..
xdpt la aq nk tunjuk bikini aq bru beli 2..


##$%^&%^#@!


Dialog di atas hanya la rekaan semata-mata. Tapi betol la, ktaorg mmg g jln2 pun utk mereleasekan tension blaja. ngeh3~ Agak bes la sebab saya berpeluang melihat blind spot kt anak bulan dgn menggunakan teropong berkuasa tinggi. Betol ke nmenye? Lantak la. And then ktaorg g pantai yg KONON nya bes la kn, tp haprak je! Air nye kotor kot, xslera nak mandi. Just men air je la. Kih3~

Da pnt da menaip ni, saya letak gmbr je la. Sila la lihat klau x malu! =p


sebelum bertolak. amek feel dulu.


kerdil la plak. but still cute..(sila muntah)


wif syima n murni!


da cm do re mi versi gurls


spiderwomen


1st time g pantai =p

Dats all..adios~

p/s : bulan april mau g genting plak. kne kumpul duit ni! =)