Tuesday, May 17, 2011

Ek Eleh~~~

Aq de 2 kazen yang sengal..ape itu kazen? kazen 2 anak kepada makcik n pakcik aq..pakcik n makcik aq 2 adik beradik bapak aq..makcik, pakcik n bapak aq 2 anak kepada atok aq..at0k aq anak kepada moyang aq n seterusnya...

Sorang kazen aq ni namanya Abdul Rahim b Abdul Rahman..org panggil aiem je tapi aq panggil aiem..?__? sme je kot..dia ni baik sangat2 (bodek).. Dia la yang kenalkan aq ngan anwar..ngeh3~~aq la ejen pencari teman untuk si aiem ni..ramai member2 aq yang aq jodohkan ngan die tapi sume xjadi..haha..first2 ngan sabihatul, then syahira, next fatin, kemudian shafiza! lalala~~ yang last 2, aq men hentam je..haha..=P Aiem ni high taste, so susah nak carikan untuk die..haha..xpe la t ko da g uitm, ko cari la yang lagi vogue than tia..=) tiba2 tia plak kn? aq men2 je der..ngeh3~~


nsem x? nsem x? klau nsem, tengok la kzen spe..klau x nsem, salah die la..haha..

Second ni namanya Nur Atikah bt Abdul Rahman..dia ni genius..Spm nak gempaq! haha..ramai minat kat die sebab die cantek, comel, cun, kiut (bodek lagi)..kalau die tido kat umah aq, mesti aq xtido coz die banyak cter nak cter..banyak perkara nak digosip..bese la gurl2..haha..bf die skrg um0 21..ko nak yang matured je kn? ngeh3~~ dak ni bakal melanjutkan pelajaran ke matriks gopeng ae? haha..good luck dear~~xde sapa nak jaga ko kt sne..jga la diri ko leklok..kang aq da pot pet pot pet da..aq tau ko xske..haha..=P


die ni rabun tapi pakai contact lens plak..haha..

p/s : da abes da..puas korang?? haha..aq sayang kazen aq..uweekk!!


26 comments:

Cik Eliza said...

ape pulak kite !! mane adew ! fitnah !!!!!!!!!!!!!!!

hamzah ian said...

fuhyo

Hani Suraya said...

cik eliza : hahaha...gurau la yunk! =))

Hani Suraya said...

hamzah ian : awat ang?? haha..

sarah said...

amboi..... memang best kalau kazen sekepala....neway..akak nak polow honey...tapi tak nampak plak butang foloow tuh... senang meh lepak tempat akak

http://onlysarahrahman.blogspot.com/

Hani Suraya said...

kahkahkahkah!!! =))

OKED chokelat said...

uiihhh....xrapat lgsg ngan mna2 kazenn...dlu ms kenit2 rapat la..dah besau nie...raya je jumpe...heeeee

Hani Suraya said...

hahaha..=))

asal gitu cik oked?? kene la mesra2..ngeh3~~

Shamsuddin Amin said...

kazen ak ngan ak pun
agak sekepale... hehe

Hani Suraya said...

kembar siam ae?? haha..1 kepala 2 bdn..?_? pe aq mengarut?? hmm...=))

Khairil said...

ingatkan 'kazen' tu ayat dari bahasa jepun...rupa-rupanya sepupu alias cousin..hahaha..

Hani Suraya said...

hahahaha..=))

bahasa zaman skrg..=D

NURUL NAJWA said...

pheeewit... :D

Hani Suraya said...

haha..pheewit spa 2 cik najwa??

ABU said...

wah kemein lagi..:D

ukhti syikin said...

hehhe.... sesi berkenalan :p

Hani Suraya said...

ABU : kemain ape?? xphm..haha..=P

Hani Suraya said...

ukhti syikin : salam perkenalan saya hulurkan..haha..=)

HajarRasdi [BdkKck] said...

haha. memang best ada kezen yg boleh buat geng kn. =)

Hani Suraya said...

yup btol! ngeh3~`

CWL wanie LovelA said...

cun

Hani Suraya said...

ngeh3~~ kalau tika baca ni mesti bangga..kahkah!

shark said...

saya suka kazen kamu nama atiqah:)

Hani Suraya said...

kahkahkah!!

mau kenal ke??=P

FarhanahAdzlan said...

sepupu yg cun+hensem..hahaha..:)

Hani Suraya said...

tgok r kazen nye..weee~~=P