Sunday, May 22, 2011

Entry sedey la plak..

Mulai esok, ramai member2 aq akan memulakan idup baru..langkah baru, semangat baru n sume la yang baru..diorang akan meninggalkan batu pahat sekaligus jauh drpd aq..ala dulu pun masa diorang dekat, bukan selalu jmpe pun..haha..ala tapi len la..skrg susah nak jmpe..yela bz study..esok matriks da mule, so diorang kne struggle la...

Bagi member kesayanganku shafiza, nasib bek la awk kt uthm je..dekat la ngan kite..kalau x, kite akan keseorangan di cni..uwaaaaaaa!!! Bagi besties aq yg len, semoga berjaya syg...wat la d bes di sana n tebus semula spm yang korang kecewa 2..termasuk aq..haha..

Sekarang fokus pada aq la...adoi! kimia susah la..aq xphm pe aq wt..cikgu nye plak garang, tegas n seumpama ngan itu..tapi aq tetap suke form6 ni..arap2 aq dpt wt d bes utk stpm..amin~~

Korang akan sentiasa di dlm ingatan ku..='(

Akhir sekali, aq nak ucapkan bye2~~haha..=P



p/s : spa ble kuar hah? ggr!!


10 comments:

senyumSOYA said...

HIHI..FORM 6 PUN BEST APA..

enjoy ur life..hihihi

Hani Suraya said...

kahkahkah!!

thanks darling..wee~~

nureenina said...

selamat berkimia!huhu :)

btw best lagu blog ney!suka ngat!

Cik Eliza said...

hani , kite sedih , kawan-kawan dah x de ,
:')
huarrrrggghhh!!

na nanges ja , fikri mcj kite , adoi ! pastu die kol , nyanyi lagu inilah cinta , cintapntai merdeka , pastu die membebel ape ntah lagi , huu~ rindu nya ,

:(

gadis kepastian said...

hehe gud luck

mynyn said...

sedih la entry kamu ='(

Hani Suraya said...

nureenina : thanks dear..=)

Hani Suraya said...

fiza : sbor la fiza..huhu..

Hani Suraya said...

gadis kepastian : terima kasih..=)

Hani Suraya said...

minin : haha..jgn la sedih2..