Friday, June 17, 2011

Yeay! Alhamdulilah..=)

Setelah berminggu-minggu aku menunggu kedatangan kau, akhirnya sampai juga..ngeh3~ ape yang aq tunggu ni?


Jeng jeng jeng!

.

.

.

.

.


hamek ko! sampai renyuk sampul..=p

Berkat ari jumaat yang mulia, aq dapat surat yang special gitu. Daripada siapa? Takkan la buah ati kot. Semestinya daripada bahagian pengurusan latihan kementerian kesihatan Malaysia..weet! weet!

Saat surat ni sampai kat tangan aku, rasa menggeletar gila. Then aku serahkan pada ibu aku coz aku bukak sampul ganas. Takot koyak plak. Mak aku pun 2x5 cam aku. Excited bebenor nak tau aku kena campak kat mana.

nampak x? nampak x?

Aku ditempatkan di Kolej Kejururawatan Melaka. Kat mana 2? Tengah bandar ke Luar bandar? ngeh3~ Aku pun xtau..

So sekarang ni, aku da kena get ready, prepare anything yang kene bawak n minda aku. Jauh dari keluarga. Jauh tau! 1jam perjalanan menaiki kereta. Kalau menunggang motosikal, agak2 bape jam ek? pk la sendrik! =p

Lastly aku nak tanya, de sapa2 blogger dpt tempat sama ngan aku x? Kalau sama, meh kite berkenalan..ceh!

K laa aq nak blah! daaa~~


6 comments:

b0an said...

apsal ade pendrive kat situ...kcau tol laa,,hahaha

Hani Suraya said...

mmg saja tutup la..haha..:p

b0an said...

ceh..jdi misi yee..nseb bek mlake jew..hehe

Cik Eliza said...

:')

AnwarHas said...

Alhamdulillah :)..good luck my love :)

LyNn AnaLya said...

gud luck ;)