Sunday, January 1, 2012

Bila JP Menggila =)

Happy new year u alls. Hye 2012, bye 2011.
Semoga tahun ni lebih baik dari tahun lepas dan semoga segala amal jariah kita akan bertambah. Insyallah.

Ok anak2, first of all, saya bersyukur kerana saya lulus sem1 dan dpt naik sem2. Hehe. So bermula 2/1/12 saya akan jadi senior. Automaticnya, saya dapat peep ijau. Haha. bangga plak! Seterusnya tahap pembelajaran akan lebih mencabar serta masa juga akan menjadi terhad. Tapi saya tidak akan pernah melupakan awak walau sedetik pun. =(

Memandangkan kolej saya 'bagus' sgt sbb suh blik kolej awal, saya rasa sgt 'bahagia'. Oleh kerana itu, saya bersama kawan2 saya telah membuat keje yang tidak bermanfaat. Ni kalau patients tau ni, confirm mereka tidak menaruh sebarang kepercayan terhadap kami untuk merawat mereka. Xnk suda, sakit pdn mke. daa~

Malas nak celoteh panjang, tgok le gmbr2 kt bwh ni. Slmt melihat! Kih3.


Cuba teka saya yg mne..:P


Aktiviti jelir menjelir..


Iklan Darlie =)


Muka saya agak nerd =(


Muka berfikir. Erm comel gak. =P


Erm no comment ;)


Masyaallah..


Sedih la kene jadi senior =P


Hulk versi white =)





4 comments:

Fikri said...

Erk.. peliks. aha.


Selamat Tahun Baru :D

Hani Suraya said...

slmt tahun baru jugak..=)

Jay said...

hepi new year..nice picture..lawok..:P
kim salam kat semua hulk putih tu yer..:)

Hani Suraya said...

wslm..