Wednesday, February 27, 2013

SK Ayer Molek


Salam u olls. Ari ni aku nak bercerita mengenai lawatan ke SK Ayer Molek. First time woo pergi ke sekolah dengan pakai uniform ni.

    Kami bertolak dari kolej pada pukul 8.30 pagi. Dalam 20 minit perjalanan, kami tiba ke destinasi. Aku punya la berdebor sebab aku bersama 2 orang lagi rakan iaitu Iffa dan Namirah akan memberi ceramah mengenai Amalan Gaya Hidup Sihat. ngee~ Nak nasihat orang konon. Kebersihan aku pun bukannya terjaga sangat. =P

   Jejak saja kaki aku di sekolah, terimbau kembali kenangan semasa di sekolah dahulu. Alangkah indah jika ku bisa undur semula waktu itu. Huhu. Kami segerombolan jururawat pelatih merayau0rayau seluruh sekolah. Pastu! Ade la cikgu pra sangat la comel. Auwww! Tergoda i. Tapi cover je la. Kang wat malu je. Kih3.

   Tepat pukul 9, kami pun menuju ke kelas 1 Kenanga. Terpegun mereka melihat kami. Hahaha!(ketawa setan) Mula la kami memberi talk kepada mereka. Wow! Respon mereka sangat la terlebih. Aku x abes cakap, da menyampuk. Nasib bek comel. Huhu. Selesai saja memberi talk, kami pun melakukan pemeriksaan fizikal pada mereka. Sume abes tepat pukul 11 pagi.

  Setelah selesai menghantar budak2 kecik ni pergi inject, kitaorang pun pulang la ke klinik masing2. Memang pengalaman yang menyeronokkan KOT. Kih3.

Da xde benda da. Tengok je la gambar kt bawah ni. =D


 Adik comel =D

Naqiuddin =)

Bahagianya muka. =='

Begitu bersemangat sekali!

Ape budak? Aiyaa~

K la. Itulah saja pengalaman saya. Wee~


7 comments:

JungRara said...

macam best je..lagi2 ngan budak2..hihi...

MarnieyZ said...

alololo, comel-comel semua. bestlah dpt lawat sna. hehe

Hani Suraya said...

mmg bes pun. bnyk celoteh diorang ni. hehe.

Eliza Sulaiman said...

best nya dapat bagi talk! whuhuhuhu

Hani Suraya said...

haha. bes la sgt!

lady elanour said...

Kakak nurse pun macam budak-budak jugak.. :p

Hani Suraya said...

well. awet muda kn qama. haha.