Monday, March 12, 2012

Surat layang...


Awas! Ini entry luahan perasaan. Sila blah kalau x suka. =)

To : Anwar Haslan

Awak jahat! Awak wt saya rindu awak. Awak kan tau saya kalau rindu awak, saya wt pe? U already noe dat coz we've been together for a quite long! So why u still make me miss u? Huh!

Awak x kisah ke pasal saya ni?? Da cm orang gila gayanya. Tertunggu2 mesej drpd awak, tapi saya tahan je xmo ganggu ketenteraman awak nak study. Saya korbankan perasaan rindu 2. Dipendam dalam ati ni hah. Pendam2 lama bleh jadi nanah tau! (yeke?)

So please lah dun make me like dis anymore. Berikan saya something supaya saya dapat kurangkan rasa rindu 2. Xtau cmne?? Erm contohbagi la cincin emas ke, minyak wangi chanel ke. Saya terima je. Huhu.

Lastly, i wanna say no matter how long we're not keep in touch, u're always in my mind every second, everyday, anywhere at venice ka, in mini cooper ka. ;P

Syg, believe me that...


Tamat da surat layang ni. Pigeon! Where r u? Give dis letter 2 my prince charming. <3

p/s: Gila tengah malam. Sori syg juz gurau2. =)


4 comments:

Cik Eliza said...

sweet ah syg aku ni, HAHA

Hani Suraya said...

kih3~ malu2..

Elyana Nadhirah said...

ni plg best.. blog walkg :)

Hani Suraya said...

hey dak ni..rinduuu...